Wind 94 ne-a oferit de fiecare data servicii de buna calitate si, cel mai important pentru noi, rapiditate in executia comenzilor. Este una din companiile care reuseste sa tina pasul cu ritmul nostru alert de desfasurare a campaniilor, fapt care ne-a facut sa apelam intotdeauna cu incredere la Wind 94.

Catalin Zecheru

Production Executive
Mercury 360 Comunications

Compania noastra a dezvoltat o relatie de business pe termen lung cu cei de la Wind 94. Colaborarea dintre noi s-a dovedit una de succes. Am ales ca Wind 94 sa ne sprijine in realizarea materialelor publicitare de care avem nevoie pentru fiecare campanie in parte. Reactia echipei Wind 94 a fost mereu prompta si la obiect, chiar si cand am avut termene-limita foarte stranse..

Iulia Stanescu

Director Productie
Draft FCB

Colaboram cu Wind 94 pentru lucrari de productie publicitara. De fiecare data au raspuns cu promptitudine si seriozitate.

Dan Neagu

Production Director
TBWA\Bucharest

Ne face placere sa recomandam Wind 94 drept un partener de incredere, care ne-a sprijinit in realizarea obiectivelor noastre. Am fost cu adevarat incantati de serviciile voastre. Multumim pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat pana in prezent.

Corina Angearu

Account Manager
Lowe & Partners

Wind 94 este unul dintre cei mai de incredere parteneri cu care am lucrat de la intrarea noastra pe piata din Romania. Wind 94 ne-a ajutat sa producem materiale personalizate pentru uz intern, s-a ocupat de brandingul de masini pentru intreaga flota auto si a produs toate materialele promotionale de care am avut nevoie.

Liviu Nicula

Director Achizitii
Sanador