Doar mintea creativa a unui arhitect poate transforma o idee buna intr-un design exceptional, de aceea este nevoie de un material care se poate folosi pentru a transforma ideile in realitate. Corian este raspunsul - special conceput pentru a transforma cele mai indraznete idei in adevarate opere de arta!


Corian este un material cu suprafata solida oferind posibilitati superioare de proiectare si performanta excelenta pe termen lung.
De ce sa utilizezi Corian in design-ul proiectelor tale?
- Este non-toxic
Corian este un material inert, non-toxic si hipoalrgenic si rezista la foc datorita hidroxidului de aluminiu.
- Este igienic
Pentru ca este un material non-poros, bacteriile si mucegaiul nu au unde sa se ascunda. Cand Corian-ul arata curat, chiar este.
- Este rezistent
Corian a fost testat pentru rezistenta la pete, raze UV, majoritatea acizilor si chiar la penetrare cu glont. Face fata cu brio impactului, taierilor si zgarieturilor ce pot aparea odata cu uzura zilnica.
- Este termoformabil
Poate fi modelat la temperaturi controlate, in forma 2D si 3D, pentru obtinerea unor structuri mai complexe, de exemplu lavoare, mobilier de baie, coloane.
- Este translucent
Lumina intensifica aspectul tridimensional al materialului. Aspectul transluent este vizibil la culorile deschise si la foile de 6 mm. Din acest motiv, designerii il folosesc uzual pentru crearea de lampi.
- Este solid
Corian este un material solid si nu se exfoliaza. Culorile si texturile sunt dispuse in profunzime, pentru a nu se estompa odata cu folosirea indelungata.
- Este usor de reparat
Suprafetele de Corian pot fi reinnointe si readuse la starea initiala cu produse de curatat neabrazive obisnuite. Arsurile de tigara, spre exemplu, pot fi usor inlaturate in acest fel.
- Are imbinari invizibile
Elementele separate pot fi lipite discret, dand impresia de suprafete continue si fluide.