Ce mai e nou

BECK’SCAPE - Escape Room container:

Una dintre provocarile la care am fost supusi si la care am facut fata cu brio, a fost Escape Room container pt promovarea brandului Becks.

  • tavan reconditionat, vopsit in alb, fixare cu neoane din tavan agatate cu ajutorul unor bari metalice si distantate la 15 cm de partea de sus pentru a parea un laborator.
  • pe peretii din spate s-au fixat 2 prolight-uri gravate, iluminate cu led-uri din cant.
  • pe centrul containerului s-a produs un cilindru din alucobond cu structura metalica complet automatizat
  • s-a monta aer conditionat la interior, birou din structura de otel vopsita in auriu, placare cu mdf alb lucios.
  • se mai monteaza un set de sertare albe cu incuietori automate, manuale si una cu lacat cu cifru
  • pe birou avem un PC care este parolat.

Functionalitate:

La intrare, echipa este incuiata in “laborator” si trebuie sa gaseasca indicii pentru a descoperi noul Beck’s Gold pe care se afla si cheia pentru iesire. In prima faza sunt aprinse doar luminile de ambient (cele galbene) si cele 2 prolight-uri. Totul este incuiat in aceasta faza.

Exista o servieta cu lacat cu cifru, cifru ce poate fi regasit daca analizezi cu mare atentie pe cele 2 prolight-uri. Dupa ce se deschide servieta, in ea se poate gasi un cablu cu 2 stechere. Acest cablu se potriveste in cele 2 prize aflate pe unul din peretii containerului. Se scoate un stecher din una din prize care este pus pentru a induce in eroare si se monteaza celelalte 2 gasiete in servieta. In acest moment se aprind luminile si unul din sertare se deschide, lucru ce este evindetiat prin transformarea led-ului de pe acesta din rosu in verde. In acest sertar se gaseste tabelul lui Mendelev si o cheie. Se deschide serarul 2 si 3 fiecare avand cheia pentru urmatorul si cate un tabel. Analizand cu atentie tabelele se poate afla parola PC-ului. Dupa ce reusesti sa intrii in PC gasesti cateva foldere cu poze, si una din poze contine cifrul lacatului de la ultimul sertar. In ultimul sertar se gasesc 4 “chei” din plexiglass cu diferite forme, chei ce se potrivesc in formele de pe cilindru. La introducerea acestora in cilindru, coboara automat o parte din cilindru si se poate vedea un alt cilindru de plexi cu fum, lasere ca la exponatele din muzee din filme si in spatele acestora sticla de Beck’s.

Cu informatiile culese de pe tabliourile aflate in container se poate crea codul care trebuie introdus pe tastatura de la cilindru, cod ce deschide cilindrul de plexiglass si lasa acces la sticla si respectiv la cheie.

Pluta – campania Metro 50 de ani:

Cu ocazia implinirii a 50 de ani, Metro a organizat o campanie promotionala cu reduceri de 50% la o gama larga de produse.

In cadrul acestei campanii au fost necesare mai multe materiale, printre care si o pluta care pe perioada campaniei pluteste pe Dambovita.

Echipa Wind a avut privilegiul de a realiza aceasta pluta cu dimensiunea de 6x6m.
Realizata din structura de otel pusa pe butoaie cu capacitatea de a sustine pana la 9 tone.
Pe aceasta pluta a fost pusa o cutie (3,5x3,5m) cu surprize Metro care la o saptamana dupa montaj s-a deschis si din ea au iesit o parte din obiectele aflate in promotia de 50 de ani.

Toata acesta constructie a fost asamblata din bucati direct pe apa, ancorarea facandu-se cu greutati de beton pe fundul apei.

Structura de rezistenta a fost foarte bine calculata avand in vedere ca trebuie sa stea 2 luni in acea pozitie indiferent de conditiile meteorologice..